Prosirene vene i losa slaba cirkulacija

Losa i slaba cirkulacija

Slaba cirkulacja je stanje koje uzrokuje sužavanje krvnih sudova i arterija. Najšešće se javlja slaba cirkulacija u nogama. Slično stanje pod nazivom arterioskleroza koje se javlja zbog nagomilanog plaka u arterijama krvnih sudova. I suženje krvnih sudova i nagomilavanja plaka dovodi do loše cirkulacije odnosno smanjenja protoka u udovima i može dovesti do bola. Vremenom  smanjen protok krvi, to jeste slaba cirkulacija izaziva ukočenost, peckanje, oštećenje nerava i oštećenje tkiva. Na kraju slaba cirkulacija dovodi do moždanog udara.

Svi ovi problemi najčešće pogađaju starije ljude od 50 godina, ali ni malađa populacija nije pošteđena. Pušači imaju mnogo veći rizik da imaju problema sa slabom cirkulacijom.

Proširene vene

Proširene vene su usko povezane sa problemima lose cirkulacije, proširene vene su otečene, uvrnute, zadebljanja koja možete videti ispod kože. Prošerene vene su crvene i plave boje i najčešće se pojavljuju na nogama, ali se može javiti i u drugim delovima tela.

Venska krv se kreće prema srcu, kada krv ne cirkuliše najbolje, višak krvi se skuplja u venama, vena se uvećava, i sve to uzrokuje proširenje vena. Proširene vene pogađaju više žensku populaciju nego mušku, i ne izazivaju problemo kod svih, ali kod nekih mogu dovesti do ozbiljnih stanja, kao što je otekle noge, bol, kožne promene i krvni ugrušci.

Za sve probleme sa slabom cirkulacijom i proširenim venama preporučujemo venovin prirodni preparat na bazi crvenog vina i lekovitog bilja.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *