NEKA VAŠ STARI NAMEŠTAJ ZABLISTA – MEBL ŠTOFOVI I EKO KOŽA

Vaš stari nameštaj je jako udoban ali njegov izgled narušava lepotu prostora u kom se nalazi. Sve što je potrebno je da vaš stari nameštaj presvučete modernim dezenima mebl štofova ili eko kože.

Mebl štofovi koje možete naći na našem tržišti izuzetno su raznoliki. Za osobe koje vole modu i inovacije, predlažemo da izaberu mebl štof sa printom u crno-beloj varijanti ili urbanim motivima. Ukoliko ipak više volite klasiku, za Vas su ipak mebl štofovi klasičnih dezena, sa cvetovima blagih i nežnih nijansi. Osobama koje vole da eksperimentišu, savetujemo kombinovanje dezeniranih i jednobojnih materijala. Boja mebl štofa treba da se uklopi u prostor u kom se nalaze. Naravno, nemojte preterivati sa šarenilom kako nameštaj nebi dobio kič izgled.

Ukoliko više volite kožu, a niste u mogućnosti da je priuštite, tu je uvek dostupna eko koža kao alternativa. Danas je možete naći u različitim bojama i kombinovati na sebi svojstven način. Naravno, cena eko kože zavisi i od njenog kvaliteta, odnosno otpornosti na habanje. Međutim, ukoliko ste osoba koja je sklona čestim promenama izgleda nameštaja, onda je bolje da izaberete jeftinije materijale.

Nadamo se da je Vaš stari nameštaj dobio ili će dobiti novo, moderno ruho. Ostatke materijala uvek možete iskoristiti za dekorativne jastučiće koji nikad ne izlaze iz mode. Ostaje samo da uživate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *