BRZO I JEDNOSTAVNO DO SAVRŠENOG IZGLEDA

Koliko puta vam se desilo da za veoma kratko vreme morate izgledati dobro? Neplanirani sastanak ili poslovni ručak. Postoji par stvarčica koje će vam pomoći da za vrlo kratko vreme izgledate savršeno.

Pre svega je potrebna dobra frizura. Za oblikovanje cele kose ili bar jednog njenog dela potreban je dobar frizer. Ukoliko nemate vremena da odete do njega, upotrebite presu za kosu ili električnu četku. Prese za kosu vam omogućavaju da za kratko vreme napravite lokne ili ispravite kovrdže. Ukoliko vam je potrebno samo feniranje, električne četke za kosu će vam omogućiti da dobijete savršenu frizuru i volumen, u rekordnom roku.

Ne gubite vreme na detaljno šminkanje. Dovoljan je puder, maskara, rumenilo i sjaj za usne. Istaknite svoje lice na drugi način. Mindjuše su komad nakita koji upotpunjuje vaš izgled. Savetujemo da uvek imate na raspolaganju srebrne mindjuše koje ćete lako uklopiti sa raznolikom garderobom.

Detalji koji privlače pažnju, ukoliko je garderoba jednostavna, su ešarpe ili marame. One će svaki vaš izgled učiniti elegantnijim i ukazaće na vaš stil. Naravno, tašne takodje privlače pažnju, pa bi bilo dobro da u svakom trenutku imate na raspolaganju ženske tašne u različitim bojama, kako bi upotpunili svoj izgled.

Na kraju da ne zaboravimo, pre polaska stavite sunčane naočare i zaokružite svoj savršen look!

2 thoughts on “BRZO I JEDNOSTAVNO DO SAVRŠENOG IZGLEDA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *