Vencanice, muska odela i muzika za svadbe

Svadba, jedan od najlepših trenutaka za jedan par, ali i dan prepun obaveza. Za sve je važna i dobra organizacija, ali i pripreme za svadbe treba početi na vreme. Većina zakazuje svadbu u zavisnosti od termmina kada je muzika za svadbe slobodna za koju bi želeli da im svira na veselju. Prvo se bira muzika za svadbe i određuje termin.

Sledeći potez je izbor vencanice, to je deo za koji je zadužena mlada i po nekom nepisanom pravilu najbolja drugarica, koja obično bude i drugi svedok na vencanju. Vencanice se najlakše biraju u salonu vencanica, tamo je izbor najveći i imate za svaki stas i ukus. Izbor vencanice i proba vencanice je san svake devojke, pa može birati razne modele, možda onaj najsličniji kako je sebe zamišljala za taj dan.

Muska odela na trećem mestu, izbor mladoženje, odelo koje će nositi na dan venčanja. Muska odela treba birati jer se ona ne nose samo taj dan mogu se i kasnije koristiti i  nositi, za razliku od vencanice koja se nosi samo za venčanje. Danas su saloni vencanica imaju komplet ponudu pa možete na istom mestu kupiti i vencanice i muska odela.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *