Prodaja popravka i servis sivacih masina

Biti ispred slomljene mašine može biti stresno, dosadno, zabrinjavajuće, … Voleo bih da vam ovim člankom mogu pomoći da rešite sve kvarove. Ali nažalost ovo nije moguće. Budući da nisam prodavač mašina za šivenje ili serviser mašina za šivenje, moje znanje je ograničeno na jednostavne i lako rešive situacije. Ako imate tehničkih problema i ovaj članak vam ne može pomoći, bolje je kontaktirati stručnjaka koji će dobiti pravi, valjani savet. Moj izbor je popravaka servis i prodaja sivacih masina

Učenici početnici mogu prepoznati „zabrinutost“ sa kojom se susreću sve švelje. Ali kada započnemo, ove epizode ​​možemo protumačiti kao ličnu nespretnost. Čuo sam kako studenti govore: „Sranje sam. Vidi, samo ja se dešavam takve stvari! ”

Pa ne, vi koji ste novi u šivenju, niste jedini koji je zatečen hirovima vaše šivaće mašine.

Da bih izbegao nepotreban stres, volim drage geste i blagodati kojih se razumemo. Već sam vam napisao članak o zatezanju navoja i primetio da vam se neki delovi mašine mogu činiti nejasnim. Kada šijete, ne morate da razumete unutrašnji rad vaše mašine. Ali, razumevanje kako to funkcioniše je i dalje zanimljivo.

Evo čestih situacija u radionici: „Thia, pokušavam da uklonim svoj rad sa svoje mašine. blokira se i imam puno dodatnih niti koje izlaze iz ne znam odakle? … “ili„ Thia, moja poenta je odvratna! Mislim da moja mašina ima problem … ”

Pa ipak, postoje velike šanse da vaša mašina radi vrlo dobro i da je malo nepažnje izvor svih vaših problema.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.